Beschrijving

Compact appartement op bijzondere locatie inclusief GARAGE

In een kleinschalig appartementengebouw (6 appartementen) ligt op een bijzondere locatie, uitkijkend op een sportveld, dit compacte, maar complete appartement.

Het appartement ligt op de eerste etage en is bereikbaar via een overdekte buitentrap. In de directe omgeving liggen de dorpskernen van Overveen en Bloemendaal terwijl het centrum van Haarlem op fietsafstand ligt. Het strand van Bloemendaal ligt op 8 km en dat van Zandvoort op 10 km.

Indeling

Het appartement bestaat uit een ruime lichte woonkamer met airconditioning, een keuken met hoogwaardige, recent vernieuwde inbouwapparatuur, zoals een Bosch oven met magnetron en grill, een inductiekookplaat en een Siemens vaatwasser. De slaapkamer heeft een badkamer “en suite”. Alle ruimtes zijn te betreden via de ruime hal. Een wasopstelling is mogelijk in de voormalige badkamer en de grote vliering kan worden bereikt middels een Vlizo-trap.

Het balkon over de volle breedte van het appartement is zowel toegankelijk via de woonkamer als via de slaapkamer, beide middels een schuifpui. Omdat er links noch rechts buren zijn en het midden in het groen ligt geeft het balkon veel privacy. Bij het appartement hoort een halfvrijstaande garage op 10 meter afstand, maar het appartement kan ook zonder garage verkocht worden. Voor bezoekers is er volop gratis parkeerruimte. Bovendien is er een gemeenschappelijk fietsenschuurtje

Balkon

Balkon gelegen op het westen.

Bijzonderheden

Het gebouw is in de afgelopen jaren grondig onderhouden. Er is gemeenschappelijk HR++ dubbel glas aangebracht, de gevels zijn geïsoleerd en gerenoveerd. Nieuwe dakbedekking staat op de planning voor begin 2021. Er is een actieve VVE en de servicekosten bedragen € 180,- in de maand.

De garage kan apart worden verkocht voor € 35.000 k.k. Vraagprijs € 295.000,00 k.k. exclusief garage.

Kenmerken