Omschrijving

Charmant herenhuis, cq. familiehuis (ca. 184 m2)met tuin op het zuiden en ruime garage!

Lanckhorstlaan 113 in Heemstede biedt een zee van ruimte en is gelegen op een perceel van maar liefst 295 m2 eigen grond. Voor de garage is nog zo veel ruimte, dat er met gemak nog twee auto’s op het pad geparkeerd kunnen worden. De woning is licht en heeft een uitstekende maatvoering. Dichtbij het centrum van Heemstede, uitvalswegen, scholen en op ongeveer 20 minuten afstand van het strand. Voor de verkoop is door de verkoper een bouwkundig rapport gemaakt. Deze ligt ter inzage bij verkopend makelaar. Een woning met veel authentieke details,  die geheel naar eigen inzicht te verbouwen is.

Indeling

Parterre: entree, hal, gang, toilet met fontein, kelderkast, dichte keuken voorzien van diverse apparatuur en cv-opstelling, deur naar de achtertuin en garage (19.2m2).
L-vormige woonkamer (45m2) met kamer en suite deuren, haarden en openslaande deur naar achtertuin. Veel authentieke details aanwezig. De begane grond heeft een totale gebruiksoppervlakte van 69,2 m2

Eerste verdieping

ruime overloop,  twee kamers aan de voorzijde waarvan één met balkon, master bedroom met openslaande deuren naar balkon op het zuiden, badkamer met bad, douche en wastafel. De eerste etage heeft een totale gebruiksoppervlakte van 65,8 m2

Tweede verdieping

grote open zolderruimte met een totale gebruiksoppervlakte van 48,4 m2 en de mogelijkheid tot het creëren van diverse kamers.

Bijzonderheden

Voor de koopovereenkomst is machtiging van de kantonrechter vereist. Zonder deze wettelijke vereiste machtiging kan de verkoop geen doorgang vinden. In dat geval komt de koper geen schadevergoeding of beroep op een boeteclausule toe.

• Eigen grond 295 m2
• Woonoppervlakte bijna 184 m2
• Inhoud 783 m3
• Ruime parkeermogelijkheid op eigen terrein (3 auto’s)
• Voortuin. Achtertuin op het zuiden 
• Bouwjaar 1927
• Aanvaarding in overleg

Kenmerken