Omschrijving

Zelfstandig en zorgeloos wonen in dit heerlijk lichte tweekamer appartement op de eerste verdieping met een aparte GARAGE op de begane grond van de goed onderhouden serviceflat KINHEIM. Dit appartement heeft een balkon op het westen en is netjes afgewerkt.
Verder beschikt Kinheim over een gezellige recreatiezaal met bibliotheek en leestafel, een biljartkamer met een biljart en een pooltafel. Een kapsalon voor dames en heren, een manicure/pedicure en schoonheidsspecialiste
Boodschappenservice aanwezig. Eigen cateraar die de maaltijden aan huis bezorgt voor u en uw gasten. Technische medewerkers die tegen een vergoeding uw kleine klusjes doen. Wekelijkse verkoop van bloemen en planten
Logeerkamers voor uw gasten
Tevens worden er volop activiteiten georganiseerd, waaraan u kan deelnemen. Uiteraard is dat niet verplicht.

KIJK OOK OP DE WEBSITE VAN HET APPARTEMENT: www.zandvoorterallee44.nl

Indeling

Parterre:
Afgesloten hoofdentree, ruime hal, receptieruimte, wachtruimte met zitje, trappenhuis, liften, inpandige berging en een gemeenschappelijke tuin met vijver en Koi karpers.
Eerste verdieping:
Entree, hal, toilet, zeer lichte en zonnige woonkamer met vaste kasten en deels open keuken.  Zowel vanuit de woonkamer, als de slaapkamer heeft u toegang tot het balkon, die op het westen is gelegen, waarbij u heerlijk kunt genieten van de avondzon. De slaapkamer is voorzien van vaste kasten en heeft toegang tot de badkamer met inloopdouche en wastafel.

Bijzonderheden

Wat verder goed is om te weten:
- Het complex is voorzien van 3 liften en alle ruimten zijn rolstoel en rollator-vriendelijk.
- leeftijdsgrens vanaf 50 jaar
- Servicekosten in totaal € 455,00. Dit bestaat uit € 240,00 voor servicekosten dienstverlening, € 150,00 VvE bijdrage 2 kamer appartement, € 50,00 voorschot verwarmingskosten en € 15,00 VvE bijdrage voor de garage.
- entreekosten € 750,00 (éénmalig)
- Oplevering kan snel.
- Koopprijs garage € 25.000,00 k.k.
- Voorkeur gaat uit naar verkoop van appartement inclusief garage. Gezamenlijke vraagprijs € 210.000,00 k.k.

Kenmerken